fbpx

Verden

Indblik.net | MeWe: Hvor skal pengene komme fra?
Sociale medier

MeWe: Hvor skal pengene komme fra?

MeWe er måske det bedste bud på en konkurrent til Facebook. I anden del af vores MeWe-dækning ser vi på, hvordan det alternativ skal finansieres.

Indblik.net | Meget Mere MeWe
Sociale medier

Meget Mere MeWe

Det nye sociale medie MeWe vinder frem, og i år kunne MeWe’s direktør, Mark Weinstein, således meddele, at MeWe var nået over seks millioner medlemmer. Stigningen i det brugerskabte indhold på MeWe sker på bekostning af Facebook.

Indblik.net | Betydelig uenighed om EU’s fælles klimamål
Klima

Betydelig uenighed om EU’s fælles klimamål

Miljøministrene for EU’s 28 lande kan ikke enes om, at alle lande i 2030 skal udsende 40% mindre CO2 i luften, end de gjorde i 1990. Det skulle være sket på et møde forleden i Luxembourg, men her valgte man i stedet at udskyde fastsættelsen af de konkrete 2030-mål til næste år.

Indblik.net | Kurerselskabet UPS kan som de første flyve med droner i USA
Verden

Kurerselskabet UPS kan som de første flyve med droner i USA

Det blev ikke Amazon, men kurerselskabet UPS (United Parcel Service), som fik den første licens til at bringe pakker ud med droner i USA. Med tilladelsen er betinget af en række betingelser for at øge sikkerheden.

Indblik.net | USA’s regering satser igen på kernekraft
Verden

USA’s regering satser igen på kernekraft

Det amerikanske energiministerium, Department of Energy, forpligter sig nu til at genoplive og revitalisere landets kernekraft-industri. Det fastslår USA’s vice-energiminister, Dan Brouilette, i en artikel, energiministeriet har offentliggjort.

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% fakta!
Verden

Vi er stolte af vore landmænd

”Vi er stolte af vores landmænd, vi elsker vores landmænd.” Donald Trump meddelte den 2. august, at der er indgået en handelsaftale med EU, som vil gøre det nemmere for amerikanerne at eksportere hormonfri oksekød til EU.

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% Fakta!
Verden

Markedsøkonomi skal redde Ukraine

Ukraines nye præsident Volodomyr Zelensky, har nu sammensat det økonomiske team, som skal udstikke landets økonomiske kurs. Den nye regering vil tiltrække udenlandsk kapital, sælge statsejede virksomheder og ophæve forbuddet mod at sælge landbrugsjord.

Side 1 of 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password