fbpx

Samfund

Indblik.net | DI vil have ryddet op i regeljunglen
Samfund

DI vil have ryddet op i regeljunglen

Mere enkle regler vil spare på bureaukratiet og især begunstige lovlydige virksomheder. Dansk Industri har præsenteret 60 forslag til oprydning.

Indblik.net | Fejl og løse påstande i Greenpeace-kampagne mod landbruget
Landbrug

Landbruget: Fejl og løse påstande i Greenpeace-kampagne

Greenpeace fik igen medierne til at spille med på en kampagne mod svineproduktion i Danmark, da 17 Greenpeace-repræsentanter i sidste uge trængte ind på ”Vanløsegård”

Indblik.net | Danske data om biler gør det muligt at efterprøve kendt økonomisk teori
Økonomi

Danske data om biler gør det muligt at efterprøve kendt økonomisk teori

En international forskergruppe har efterprøvet nobelpristageren George Akerlofs teori om ”markedet for citroner” ved hjælp af data om det danske bilmarked.

Indblik.net | Meget Mere MeWe
Sociale medier

Meget Mere MeWe

Det nye sociale medie MeWe vinder frem, og i år kunne MeWe’s direktør, Mark Weinstein, således meddele, at MeWe var nået over seks millioner medlemmer. Stigningen i det brugerskabte indhold på MeWe sker på bekostning af Facebook.

Indblik.net | Erhvervslivet behøver biler i København
Politik

Erhvervslivet behøver biler i København

Et forslag på Københavns Kommunes såkaldte Borgersamling kan blive dyrt for erhvervslivet. I disse måneder skal 36 borgere i København give anbefalinger til politikerne om fremtidens trafik i det centrale København, den såkaldte middelalderby.

Indblik.net | Ny politisk ukorrekt forskning kræves trukket tilbage
Politik

Ny politisk ukorrekt forskning kræves trukket tilbage

Nyt studie konkluderer, at rødt kød ikke er særlig usundt. Men det går imod det, mange livsstilsforskere mener – og straks er der krav om, at studiet skal trækkes tilbage.

Indblik.net | De mindste spørger man ikke
Samfund

De mindste spørger man ikke

Dansk Industris kommunale erhvervsklimaanalyse får meget opmærksomhed hos mediehuse og rådhuse, men de helt små selvstændige mangler i DI’s undersøgelse.

Venstrefløjsmedie får hug af Pressenævnet
Samfund

Venstrefløjsmedie får hug af Pressenævnet

Researchkollektivet Redox har tabt fire sager i Pressenævnet på mindre end et år. Det er flere nederlag i nævnet for det venstreorienterede dokumentationscenter end andre og større medier.

Nyhed | Ny retsdatabase risikerer at kvæle brugeren i information - Indblik
Samfund

Ny retsdatabase risikerer at kvæle brugeren i information

I fremtiden vil dommere og advokater få adgang til 10 gange så mange domme som i dag — risikerer man, at dommere og advokater simpelthen kvæles i information, når der indføres en ny digital domsdatabase i Danmark?

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% fakta!
Samfund

De indbildte allergier

Der er en prestige i at identificere sig selv som fødevareallergiker på restauranter og den tendens kan mærkes i de professionelle køkkener landet over — kokke, fortæller at de i stigende grad bliver bedt om at servicere kunder, der ikke tåler ret meget af det, der er på menuen.

Samfund

3F rutter ikke med fakta

3F rutter ikke med fakta Det danske fagforbund 3F kører i øjeblikket en reklamekampagne om, hvordan det danske samfund er ringere i dag end i 1992, men den påstand passer…

Samfund

Giver velfærdsstaten giver mere tillid?

Sverige og andre skandinaviske lande leder verden i tillid. Bevis for, at generøse velfærdsstater resulterer i mere tillid mellem mennesker.

Side 1 of 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password