Opinion

Opinion

Tæm din indre corona-Karen

Folk, der legitimt undlader at bruge mundbind, bliver udskammet. Lad os droppe den moralske selvtægt og holde fast i den danske tillid til hinanden, skriver Lara Waters.

Opinion

Så kommer DSB’s specialstyrker for renere tog

En tidligere minister siger, at der stinker af pis, når man bruger DSB. Nu sætter DSB specialholdet ind. Nu skal der for alvor gøres rent i togene. Lars Abild kommenterer.

Opinion

S må luge ud i toppen omgående

Ansvarlige socialdemokrater bør vælge ny formand og få udskiftet en række ministre, hvis vi skal bevare respekten for folkestyret. Der bliver også brug for en reel undersøgelseskommission.

Opinion

Ny konkurslov på vej – sådan kunne resultatet blive

Cand.merc.jur. Mads Westh Jensen giver her sit bud på, hvordan de nye regler for konkursbehandling kunne blive.

Opinion

Mette Frederiksen fører krig mod den producerende klasse

Mange sager i tiden tegner et billede af en regering, der betragter produktion som ondsindet og værd at bekæmpe. Det konstaterer Lars Christensen.

Opinion

#metoo og #minktoo – begge kræver handling og ansvarlighed

Christian Strarup langer ud efter regeringens støttepartier: Minksagen handler ikke kun om mink, men om demokrati.

Opinion

Friheden kræver et stærkt forsvar

Stefan Agger ser en sammenhæng mellem muhammedkrise og NATO-forpligtelser. I international politik er der ingen erstatning for militær styrke.

Opinion

Trumps eftermæle kan blive stort

Præsident Trump var fortrinlig, mener Thomas Grønlund Nielsen, og vi bør undlade at lade Trumps person overskygge hans politiske bedrifter.

Opinion

Nej tak til DR’s totale omfavnelse

Danmarks Radio understreger det hensigtsmæssige ved borgerligt vinklede nichemedier, bedre end vi selv kan gøre det. Flere bizarre udmeldinger i fagbladet.

Opinion

Ministerholdet: Stor magt og sølle erfaring

Lad os se nærmere på ministrene, siger Steffen Larsen og leverer en bredside af rang mod den siddende regering. Med ganske få undtagelser.

Opinion

Et hagekors på samvittigheden

Fra medier til universiteter forsøger de politisk korrekte at formidle verden anderledes, end den er. Men de kan ikke skrive sig ud af virkeligheden, påpeger Nick Mogensen. 

Opinion

De unge mennesker bør læse Anna Libak

Den nye bog fra Anna Libak er en nyttig historisk gennemgang, der sætter nutidens politiske strømninger i perspektiv.  

Opinion

Identitetspolitik: Hvordan universitetet graver sin egen grav

De aktuelle politiske strømninger er ved at underminere universitetet som en institution baseret på viden og rationalitet, skriver Kai Sørlander i dette essay.

Opinion

Mediedækning af USA-valg var vind og skæv

Pressen er gået hårdt til præsident Trump, men anderledes nænsomt til udfordreren Joe Biden. Resultatet er en voldsom ubalance, skriver Philip Friis.

Opinion

En sjusket omgang fra Mogensen & Kristiansen

Billige løsninger og dumme fejl gør, at ’Magtens maskinrum’ ikke er det mest oplagte værk under juletræet i år. Det kunne måske have været anderledes.

Opinion

Identitetspolitik er socialisme i fåreklæder

Den moderne trend med identitetspolitik har totalitære træk, hvor selv borgerlige spiller med på galskaben som en slags nyttige idioter, konstaterer Marianne Stidsen.

Opinion

Når videnskab forveksles med politik

Journalisterne er for dårlige til at sondre mellem, hvad der er forskning, og hvad der er forskernes personlige holdning. Det nyder især venstrefløjen godt af. 

Opinion

Klimapolitikken gør mere skade end gavn

Ivrige politikere må forstå, at de med fordel kunne handle mindre frem for mere, når det drejer sig om energi- og klimapolitik, påpeger Karl Iver Dahl-Madsen.

Opinion

Diktafonens lethed præger Lars Tvedes bog

Lars Tvedes aktuelle bog handler om hans personlige erfaringer som succesrig børsspekulant, men mangler den grundighed og analyse, som findes i hans foregående bøger.

Opinion

Moderne feminister dyrker falsk historieskrivning

Fortællingen om det onde patriarkat er en gusten løgn fra tidens feminisme. Den sande historie om mænd og kvinder handler om samarbejde mellem mennesker, skriver Nick Mogensen.

Opinion

Tro ikke på alt, hvad du ved

Medierne reproducerer ting, der ikke passer – i USA såvel som i Danmark. Det skal man være bevidst om, og det har ikke noget med konspirationsteorier at gøre.

Opinion

Derfor bør vi håbe på Biden

Joe Biden er trods alt det bedste bud på USA’s præsident, både for USA og Vesten i øvrigt, skriver Stefan Agger i sit første indlæg på Indblik.net.

Opinion

DR-naturserie er en parade af galskab

Utroligt, men sandt: Danmarks Radios politiske ensidighed har nået nye højder. ’Er håbet stadig grønt’ er skævt ud i det ekstreme, men i det mindste (ufrivilligt) komisk.

Opinion

Begrænset plads til det kommunale selvstyre

De nye frikommuner må stadig rette sig efter planlovens fintmaskede regler. Fjern begrænsninger, skriver Søren Skafte.

Opinion

Den nye voldtægtslov er forkert – og udansk

En samtykkebaseret lov om voldtægt bringer friheden i fare, advarer Lara Waters. Det bliver  et skridt væk fra retssikkerhed og frisind.

Side 1 of 6

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password