Om

Indblik.net sætter en alternativ nyhedsdagsorden i Danmark. Læsere, seere og lyttere får her adgang til andre nyheder, kilder og synspunkter end dem, man møder i f.eks. DR, TV 2 og de store mainstream-medier. Vores journalistik bygger på fakta, men typisk andre fakta end dem, der entydigt støtter Danmarks velfærdssamfund, lighedsdagsordenen eller klimakonsensus. Indblik.net stiller andre spørgsmål end resten af pressekorpset, hvoraf cirka 80% hylder en samfundsopfattelse, som ligger til venstre for den politiske midte. Vi sætter fokus på en række samfundsforhold som f.eks. den offentlige sektors størrelse og produktivitet, de offentlige myndigheders anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaændringerne, teknologi som løsning på store problemer som klimaændringer og nedslidende arbejde, regulering af landbruget, atomkraft som vigtig CO2-fri energikilde, EU’s centrale rolle for handelsnationen Danmark, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten m.m.

Hvem er Indblik.net

Kaj Mieritz

Kaj Mieritz
Ansv. redaktør og stifter af Indblik.net
kaj@indblik.net

Nedslag i karriereforløb
Korrespondent i Bruxelles for Jyllands-Posten og dagbladet Børsen. Medlem af chefredaktionen på Dagbladet Børsen. Selvstændig kommunikations-virksomhed med bl.a. leverancer af tv-programmer som Erhvervs-Rapport, Kontant, og Videnskabens Verden til TV2. Erhvervs- og økonomi journalist i DR: TV-avisen, Pengemagasinet, studievært og redaktør på Deadline 17 på DR2, erhvervsjournalist på P1 Morgen. Kommunikationschef i tænketanken Cepos.

Morten Okkels

Morten Okkels
Journalist
mok@indblik.net

Nedslag i karriereforløb
Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og tidligere journalistisk medarbejder hos Kopenhagen Fur, Bæredygtigt Landbrug, Altinget og avisen Kommunen. Tidligere medlem af bestyrelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og ansat journalist på Indblik.net siden august 2019.

Kasper Junge Wester

Kasper Junge Wester
Journalist
kjw@indblik.net

Nedslag i karriereforløb
Uddannet cand.mag. i journalistik og bachelor i statskundskab fra Syddansk Universitet. Tidligere freelancejournalist for bymediet MigogOdense og forsvarsnichemediet OLFI. Desuden forhenværende marineoverkonstabel i Søværnet med udsendelser til Østafrika og Syrien.

flh

Flemming Hansen
Kommerciel udvikler
flh@fhansenholding.dk

Nedslag i karriereforløb
Har etableret en række medier, senest bl.a. Bornholmnyt.dk, Magasinet Bornholm, og har som freelancekonsulent bidraget til den kommercielle udvikling af en række nye medier.

Peer Kølendorf

Peer Kølendorf
Stifter og investor af Indblik.net
pk@indblik.net
Cand.polit., cand. jur. og MBA (INSEAD). Serie-iværksætter.

Nedslag i karriereforløb
Stiftet en række virksomheder, især indenfor trådløs kommunikation. Det første selskab, Dansk-Italiensk Film Co. udviklede sig til virksomheder som Danitas Radio, Comitel, SMS DK og mobilselskabet CBB. Tidligere formand for Leverandørforeningen for Radiokommunikation i Danmark.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

Værdsætter du at få Indblik?
Indblik.net bringer nyheder, som ikke finder vej til mainstream medierne. Vi har brug for jeres støtte, så vi kan blive ved med at bringe nyheder uden blinde vinkler.

Send os et bidrag og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev