Om

Indblik.net er et faktabaseret nyhedsmedie med redaktion i København. Vores mission er at være et modspil til den venstreorienteret prægede journalistik, der dominerer. Vi vil bidrage til et bredere og mere korrekt nyhedsbillede af forholdene i landet – at medtage de blinde vinkler, andre medier ikke bringer.

Vi sætter fokus på en række vigtige samfundsforhold, bl.a. økonomi, klima, teknologi, politik, økologi og borgernes personlige frihed. Udgangspunktet for journalistikken er fakta, og vi ønsker at beskrive det samfunds- og verdensbillede, som det produktive Danmark abonnerer på. Indblik.net sætter en alternativ nyhedsdagsorden i Danmark, baseret på en borgerlig-liberal grundholdning, som adskiller sig fra den velfærdskonsensus, lighedskonsensus og klimakonsensus, som præger tv og de øvrige mainstreammedier i landet.

Peer Kølendorf

Peer Kølendorf
Stifter og investor af Indblik.net
pk@indblik.net
Cand.polit., cand. jur. og MBA (INSEAD). Serie-iværksætter.

Nedslag i karriereforløb
Stiftet en række virksomheder, især indenfor trådløs kommunikation. Det første selskab, Dansk-Italiensk Film Co. udviklede sig til virksomheder som Danitas Radio, Comitel, SMS DK og mobilselskabet CBB. Tidligere formand for Leverandørforeningen for Radiokommunikation i Danmark.

flh

Flemming Hansen
Kommerciel udvikler
flh@fhansenholding.dk

Nedslag i karriereforløb
Har etableret en række medier, senest bl.a. Bornholmnyt.dk, Magasinet Bornholm, og har som freelancekonsulent bidraget til den kommercielle udvikling af en række nye medier.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password