På Indblik.net stiller vi de spørgsmål, som andre glemmer at stille.

Vores mission er at udfordre de vedtagne sandheder og give modspil til den konsensus, der præger dansk politik og det etablerede danske mediebillede.

Vi sætter borgernes frihed først og er drevet af en tro på det produktive Danmark, der får hjulene til at køre rundt. Tak, fordi du læser med!

Mød holdet bag Indblik.net

Claes Theilgaard 1 Farve

Claes Theilgaard

Chefredaktør

Mail: claes@indblik.net

Telefon: +45 71 11 94 14

Claes Theilgaard er ansvarshavende chefredaktør på Indblik.net. Han har tidligere arbejdet på en række andre medier, herunder som chefredaktør på Netavisen 180Grader, ligesom han også selv har startet flere medier. Derudover har han bred erfaring indenfor politisk og aktivistisk arbejde og har ofte markeret sig som en markant stemme i samfundsdebatten herhjemme.

flh

Flemming Hansen

Kommerciel forretningsudvikler

Mail: flh@indblik.net

Flemming Hansen arbejder med den kommercielle forretningsudvikling af Indblik.net og står bl.a. for annoncesalg. Flemming har etableret en række medier, senest bl.a. Bornholmnyt.dk, Magasinet Bornholm, og har som freelancekonsulent bidraget til den kommercielle udvikling af en række nye medier.

Peer Kølendorf

Peer Kølendorf

Stifter og investor

Mail: pk@indblik.net

Peer Kølendorf er Cand.polit., cand. jur. og MBA (INSEAD) og serie-iværksætter. Peer har stiftet en række virksomheder, især indenfor trådløs kommunikation. Det første selskab, Dansk-Italiensk Film Co. udviklede sig til virksomheder som Danitas Radio, Comitel, SMS DK og mobilselskabet CBB. Tidligere formand for Leverandørforeningen for Radiokommunikation i Danmark.

140053505_424195795699246_3947975806813412667_n

Simon Riedel

Journalist

Mail: simon@indblik.net

Simon Riedel er cand. scient. soc. i PR og har lige siden skoletiden arbejdet som journalist for især B.T. og før det diverse lokalaviser. Han er fortaler for frihed og ytringsfrihed og mener at borgerne i et demokrati har krav på at være veloplyste fra medierne uden censur. Hans mål har altid været loyalt at bringe oplysninger frem fra begge sider og lade læseren dømme. I øvrigt beskæftiger han sig med at komponere, filme og bygge biler og huse.

Foto_Nina_Marie_Waage

Nina Marie Waage

Journalist

Mail: nina@indblik.net

Nina Marie Waage er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Hun har erfaring med juridisk arbejde fra centraladministrationen. Hun har ligeledes en sundhedsfaglig uddannelse og hun har erfaring fra sundhedssektoren. Nina skriver især om juridiske og sundhedsfaglige emner.

Bylinefoto CarstenSteno

Carsten Steno

Journalist

Mail: carsten@indblik.net

Carsten Steno, født 1951. Har tidligere været arbejdet for Børsen, Berlingske Tidende og Erhvervsbladet som redaktør og erhvervsjournalist. Er nu freelancejournalist og forfatter til en række bøger om erhvervsforhold. Bl.a. ”De virkelige helte”, et portræt af ejerlederkulturen (Gyldendal 2011) og to bøger om den danske robotindustri. Desuden ”Hvor markedet tøver”. Vækstfondens historie 1992-2017.