Naomi Seibt: Klimarealisternes svar på Greta Thunberg

Naomi Seibt: Klimarealisternes svar på Greta Thunberg

I denne video undersøger hun samen med Lord Christopher Monckton, ”97 %-myten”.  Det er påstanden om, at 97 % at videnskaben mener, at klimaændringerne er menneskeskabte.
Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net
Naomi Seibt er 19 år, tysker og bor i byen Münster i det vestlige Tyskland.  Hun har via videoer på YouTube skabt sig et navn som modstykke til den svenske teenager Greta Thunberg, som mener, at alle bør gå i panik på grund af klimaændringerne. Naomi Seibt har en anden opfattelse og mener, at klimaændringerne i høj grad skyldes andre naturfænomener end menneskenes CO2-udslip, og at der ikke er grund til panik.  Hun udgiver sine videoer og foredrag under fællestitlen ”Frihedens Klima”.
Lord Christopher Monckton, som hun interviewer, har grundigt dissekeret den australske undersøgelse, som er grundlaget for myten om, at 97 % af alle klimaforskere mener, at klimaændringerne er menneskeskabte. Det er samme undersøgelse, som seniorforsker Jens Olaf Pepke Pedersen, DTU Space, har været dybt nede i, og hvis resultat punkterer myten.  Vi har offentliggjort undersøgelsen på Indblik.net.
Lord Monckton og Naomi Seibt har begge været tilknyttet den konservative amerikanske tænketank Heartland Institute,  som anvender store resourcer på at bringe de fakta, som klima-alarmisterne overser eller udelader. Naomi Seibt arbejder ikke længere for Heartland Institute.

    Ja tak, Indblik.net må sende mig nyhedsbreve, og jeg accepterer Indblik.net's data- og privatlivspolitik.

    Nyhedsbrev

    Få vores nyhedsbrev