fbpx

Medier

Indblik.net | Sikkerhedsproblemet sidder 40 centimeter fra skærmen
Medier

Sikkerhedsproblemet sidder 40 centimeter fra skærmen

Det kræver viden om menneskelig adfærd at skabe it-sikkerhed It- og cybersikkerhed er højt på dagsordenen i samfundet generelt og i virksomhederne i særdeleshed.

Indblik.net | MeWe: Hvor skal pengene komme fra?
Medier

MeWe: Hvor skal pengene komme fra?

MeWe er måske det bedste bud på en konkurrent til Facebook. I anden del af vores MeWe-dækning ser vi på, hvordan det alternativ skal finansieres.

Indblik.net | Meget Mere MeWe
Medier

Meget Mere MeWe

Det nye sociale medie MeWe vinder frem, og i år kunne MeWe’s direktør, Mark Weinstein, således meddele, at MeWe var nået over seks millioner medlemmer. Stigningen i det brugerskabte indhold på MeWe sker på bekostning af Facebook.

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% Fakta!
Medier

Facebook mister Mozilla

Facebook er presset efter Cambridge Analytica skandalen i 2018 og flere indflydelsesrige firmaer har suspenderet deres annoncering ovenpå skandalen, en af de mest kritiske kunder har været Mozilla Corporation, der oplyser at have brugt et syvcifret budget på Facebook.

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% fakta!
Medier

MeWe – det nye SoMe?

Det sociale medie MeWe, som er konkurrenten til Facebook, har denne sommer meddelt, at de har oversteget fem millioner medlemmer, og med den nuværende vækstrate estimerer de 30 millioner brugere ved årets afslutning og 150 millioner brugere i 2020.

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% fakta!
Medier

Flygter folk fra Facebook?

Et socialt medie er ikke noget uden brugere, da det er brugerne der skaber indholdet og Facebook har muligvis et problem med at fastholde de yngre brugere. Globalt er den største gruppe af facebookbrugere mænd i aldersgruppen 25-34

Side 1 of 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password