fbpx

Forskning

Indblik.net | Private initiativer sikrer kerneforskning i Danmark
Klima

Private initiativer sikrer kerneforskning i Danmark

Der er nu tre forskningsmiljøer i Danmark, som arbejder på at udvikle fremtidens CO2-frie kernekraft. To er helt baseret på privat initiativ, og det tredje har fået et vigtigt privat tilskud.

Indblik.net | Kurerselskabet UPS kan som de første flyve med droner i USA
Teknologi

Kurerselskabet UPS kan som de første flyve med droner i USA

Det blev ikke Amazon, men kurerselskabet UPS (United Parcel Service), som fik den første licens til at bringe pakker ud med droner i USA. Med tilladelsen er betinget af en række betingelser for at øge sikkerheden.

Indblik.net | Biotekselskaber satser på medicin til kræftpatienter
Forskning

Biotekselskaber satser på medicin til kræftpatienter

Tre ud af fem biotekselskaber havde kræft som fokusområde ved investormøde afholdt af Økonomisk Ugebrev. I Danmark er der omkring 100 såkaldte biotekselskaber.

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% fakta!
Klima

Forskere: Brug for GMO-planter når klimaet ændrer sig

177 planteforskere fra EU-landene appellerer nu til at ændre reglerne om GMO en lille smule — således at det bliver muligt at anvende den nyeste teknologi, den såkaldte CRISPR-metode, til at forbedre planternes egenskaber.

Teknologi

Brintbilen: Intet udslip og 600-800 km i tanken

Det er ikke sikkert, måske ikke engang sandsynligt, at el-bilen bliver fremtidens foretrukne køretøj, der findes nemlig et alternativt, brintbilen, som er ligeså miljø-venlig som el-bilen, men som kan køre 600-800 kilometer på en optankning, og hvor en optankning tager 5 minutter.

Teknologi

To danske start-ups vil bygge kernekraftværker

To danske start-ups vil bygge kernekraftværker Selv om indførelsen af kernekraft ikke er på den politiske dagsorden i Danmark, så har vi alligevel to små start-up virksomheder herhjemme, som begge...
Teknologi

Nu sker det: Kunstig intelligens stormer frem

Nu sker det: Kunstig intelligens stormer frem Den amerikanske it-gigant, Amazon.com, har 85 produkter på vej, som udelukkende styres med TALE. De er alle baseret på kunstig intelligens. Af Kaj...

Side 1 of 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password