EU

Nyhed | Folketingets kontrol med EU-politikken må nytænkes - Indblik
EU

Folketingets kontrol med EU-politikken må nytænkes

Europaudvalgets nye formand, Eva Kjer Hansen (V) mener, at Europaudvalget ikke længere fungerer optimalt som kontrollant og medspiller i varetagelsen af den danske EU-politik.

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% fakta!
EU

Danskerne har tiltro til EU’s fremtid

Den nyeste Eurobarometer viser, at store dele af EU’s befolkning ser optimistisk på fællesskabets fremtid. Og blandt de mest optimistiske er danskerne. Faktisk siger 79% af de danskere, der er blevet spurgt, at de ser optimistisk på EU’s fremtid.

Indblik | Nyheder unden blinde vinkler. 100% fakta!
EU

Danmark fik fire EU-sager på halsen i juli

Danmark regnes for at være hurtigst med at omsætte de fælles EU-direktiver til dansk lovgivning. Men i juli måned indledte EU-Kommissionen fire sager mod Danmark på grund af manglende indførelse af EU-regler i dansk lovgivning.

EU

Danmark får baghjul når det gælder indflydelse i EU

Danmark får baghjul når det gælder indflydelse i EU Alt tyder på, at Danmark har mindre indflydelse på den fælles europæiske lovgivning, end vi burde have. En af grundene er…

EU

Amerikansk gas i stedet for russisk

Amerikansk gas i stedet for russisk Europa vil med bygningen af Nord Stream 2 gasledningen fra Rusland gennem Østersøen til Tyskland gøre sin energiforsyning voldsomt afhængig af Rusland og af...

Side 1 of 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password