fbpx

EU

Indblik.net | Danske MEP’er stemte mere blankt og imod
EU

Danske MEP’er stemte mere blankt og imod

Ny opgørelse viser, at danske medlemmer har været mindre tilbøjelige til at stemme for lovforslag i Europa-Parlamentet end deres kolleger. Tendensen kan dog ændre sig i næste periode.

Indblik.net | Betydelig uenighed om EU’s fælles klimamål
Klima

Betydelig uenighed om EU’s fælles klimamål

Miljøministrene for EU’s 28 lande kan ikke enes om, at alle lande i 2030 skal udsende 40% mindre CO2 i luften, end de gjorde i 1990. Det skulle være sket på et møde forleden i Luxembourg, men her valgte man i stedet at udskyde fastsættelsen af de konkrete 2030-mål til næste år.

Indblik.net | Eva Kjer Hansen: Vi er nødt til at få service med i Indre Marked
EU

Eva Kjer Hansen: Vi er nødt til at få service med i Indre Marked

”Der ligger helt klar et uforløst potentiale i at inddrage service i reglerne for det indre marked,” siger formanden for Folketingets Europaudvalg, Eva Kjer Hansen.

Indblik.net | Indre marked for service kan sætte EU i gang igen
EU

Indre marked for service kan sætte EU i gang igen

Skal der ny gang i EU’s indre marked, er det nødvendigt at gennemføre EU’s servicedirektiv, som det oprindelig blev lagt frem i 2006, siger professor i statskundskab ved Københavns Universitet Peter Nedergaard.

Nyhed | Folketingets kontrol med EU-politikken må nytænkes - Indblik
EU

Folketingets kontrol med EU-politikken må nytænkes

Europaudvalgets nye formand, Eva Kjer Hansen (V) mener, at Europaudvalget ikke længere fungerer optimalt som kontrollant og medspiller i varetagelsen af den danske EU-politik.

Indblik | Nyheder uden blinde vinkler. 100% fakta!
EU

Danskerne har tiltro til EU’s fremtid

Den nyeste Eurobarometer viser, at store dele af EU’s befolkning ser optimistisk på fællesskabets fremtid. Og blandt de mest optimistiske er danskerne. Faktisk siger 79% af de danskere, der er blevet spurgt, at de ser optimistisk på EU’s fremtid.

Indblik | Nyheder unden blinde vinkler. 100% fakta!
EU

Danmark fik fire EU-sager på halsen i juli

Danmark regnes for at være hurtigst med at omsætte de fælles EU-direktiver til dansk lovgivning. Men i juli måned indledte EU-Kommissionen fire sager mod Danmark på grund af manglende indførelse af EU-regler i dansk lovgivning.

Indblik - nyheder uden blinde vinkler. 100% fakta!
Økologi

EU-rapport: 134 forskellige sprøjterester i økologiske fødevarer

En EU-rapport viser at selv om man køber økologiske fødevarer, er der ingen garanti for, at der ikke findes sprøjterester i dem. I rapporten har man registreret over 100 forskellige pesticider i økologiske fødevarer.

EU

Danmark får baghjul når det gælder indflydelse i EU

Danmark får baghjul når det gælder indflydelse i EU Alt tyder på, at Danmark har mindre indflydelse på den fælles europæiske lovgivning, end vi burde have. En af grundene er…

EU

Amerikansk gas i stedet for russisk

Amerikansk gas i stedet for russisk Europa vil med bygningen af Nord Stream 2 gasledningen fra Rusland gennem Østersøen til Tyskland gøre sin energiforsyning voldsomt afhængig af Rusland og af...

Side 1 of 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password