fbpx

Cookie & Privacy Policy

Cookie & Privacy Policy

Websitets ejer
www.indblik.net er ejet af INDBLIK.NET P/S
Direktør: Peer Kølendorf
Chefredaktør: Kaj Mieritz
Kronprinsessegade 6, 1.
1306 København K
Telefon 70 70 11 55
redaktion@indblik.net

CVR: 40509658

Privatlivspolitik
Indblik.net tager din ret til databeskyttelse alvorligt og ønsker, at du trygt kan bevæge dig rundt på vores sites og undersites, de nyhedsbreve vi udgiver, og sociale medier som er tilknyttet os.
Derfor har vi udarbejdet nedenstående privatlivspolitik samt vejledning i, hvad cookies er, og hvordan de anvendes på dette og sites.

Kontaktoplysninger
Indblik.net er dataansvarlig i forhold til den indsamling og opbevaring af personoplysninger, der finder sted ved brug af virksomhedens digitale medier. Har du spørgsmål hertil, kan du henvende dig til:

Indblik.net
Kronprinsessegade 6, 1.
1306 København K
Telefon 70 70 11 55
redaktion@indblik.net

Dine personlige oplysninger
Vores sites indsamler en række oplysninger om dig og din brug af vores digitale medier til forretningsmæssige og udviklingsmæssige formål.
Læs nærmere om disse i afsnittet “Vi har brug for dine oplysninger”.

De indsamlede oplysninger falder i to overordnede kategorier, 1. oplysninger du giver os og 2. oplysninger, vi indsamler automatisk:

1.a) personlige oplysninger, som du giver til os, om dit navn, adresse, telefonnummer, mail og evt. abonnementsnummer.
Disse oplysninger får vi, når du:
– foretager køb hos os
– registrerer dig som modtager af vores nyhedsbrev
– følger os på sociale medier
– deltager i konkurrencer m.m.

Du modtager nyhedsbreve, hvis du har tilmeldt dig på Indblik.net eller via maildialog med redaktionen.

Vi opbevarer din e-mail sikkert i MailChimp (det er det program, vi sender vores nyhedsbreve fra), og din e-mail bruges udelukkende til nyhedsbreve fra os med udvalgte opslag på Indblik.net.

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbrev, kan du altid afmelde det ved at klikke på linket “afmeld” nederst i nyhedsbrevet eller sende en mail til redaktionen.

1.b) oplysninger om køn, alder, postnummer, interesser, holdninger, forbrug, kendskab til forskellige emner m.m..
Disse oplysninger får vi, hvis du:
– sender vores redaktioner en mail med personoplysninger i, eksempelvis et læserbrev, du ønsker udgivet på Indblik.net

Vi giver aldrig disse personlige oplysninger (1.a og 1.b.) videre til andre, med mindre du har givet tilladelse hertil.

Vi indsamler ikke dine personlige oplysninger (1.a og 1.b), uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Oplysningerne under 1.a. bruges til at levere ydelser, du har bestilt.

Oplysningerne under 1.b. bruges til at lære dig og de øvrige brugere at kende som brugergruppe af Indblik.net med henblik på udvikling af Indblik.net.

2) oplysninger om adfærd på Indblik.net og tilknyttede sites – herunder hvordan du bevæger dig rundt på sitet og hvilken browsertype, du benytter.
Disse oplysninger indsamles automatisk v.h.a cookies (se afsnittet “Cookies”)

Disse oplysninger, der ikke er personligt identificerbare, indsamles for at analysere den samlede brugeradfærd på vores sites med henblik på at udvikle og forbedre sitet.
Disse oplysninger kan deles med tredjepart. Se hvilke under afsnittet “Samarbejdspartnere”.

Sådan beskytter vi dine personlige oplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine oplysninger opbevares på computere, som kun få, betroede medarbejdere har adgang til.
Computerne er placeret i kontrollerede og sikre faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Det er ikke muligt at garantere 100 procents sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi har brug for dine oplysninger
Indblik.net og tilknyttede sites indsamler oplysninger for at kunne:
– registrere og behandle dine bestillinger og betalinger
– opdatere vores sites og sende nyhedsbreve eller tilbud
relevante tilbud fra Indblik.net, herunder konkurrencer og tilbud til vores partnere og kundeemner
– afvikle rundspørger, konkurrencer mm
– udvikle og optimere Indblik.net og dets undersites

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger – eller tilgå allerede lagrede oplysninger – på brugerens pc, smartphone eller tablet, med det formål at indhente data om brugeren.

Når du klikker rundt på Indblik.net og vores undersites, registrerer din computer oplysninger om din færden i et digitalt fodspor. Disse oplysninger gemmer din browser i en tekstfil, der kaldes en cookie.
Disse cookies gør det muligt for Indblik.net og vores undersites at genkende din computer, når du senere besøger vores sites.

En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Vi bruger informationerne fra cookies til at forbedre og udvikle websitet.
Cookies udveksles også med vores samarbejdspartnere.

Sådan kan du slette eller undgå cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder. Levetiden kan variere. Nogle cookies forsvinder, når du lukker browservinduet, andre bliver gemt i typisk 12 eller 24 måneder.

Cookies fornyes efter hvert besøg.

Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det altid muligt for dig at se og slette cookies. Det gør du i dine browserindstillinger.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan bruger vi cookies
Vi bruger cookies til at:
– indsamle statistik over hvor mange brugere, vi har
– følge vores brugeres adfærd

Det gør vi for at:
– udvikle og tilpasse indholdet på vores sites

Statistikken for vores sites bliver indsamlet ved hjælp af Google Analytics.
Statistikken bruges til at sammenligne trafikken på forskellige websites.
Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven og videregiver ikke personligt identificerbare oplysninger om enkeltpersoners internetadfærd, men kun i form af et samlet overblik.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Din accept
Du accepterer vores brug af cookies, når du bevæger dig rundt på Indblik.net og vores tilhørende sites.
Du kan til en enhver tid få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, hvad vi anvender dem til og hvordan du kan fravælge disse her. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.
Du er altid velkommen til at kontakte Indblik.net, hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies.
Du kan kontakte os på: redaktion@indblik.net.

Samarbejdspartnere
1. Annoncer
Indblik.net samarbejder med følgende annoncenetværk:
Endnu ingen samarbejdspartnere.

Vi tager forbehold for ændringer og udbygning af listen.
Kontakt os for yderligere oplysninger på redaktion@indblik.net.

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg/

2 . Øvrige samarbejdspartnere
Indblik.net har en række øvrige eksterne samarbejdspartnere, der leverer ydelser til eller modtager ydelser fra os.
Herunder:
Colourbox.com

Indblik.net udveksler cookies med ovenstående samarbejdspartnere (1 og 2), der alle har forpligtet sig til at behandle dataene fortroligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Dine rettigheder
I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at få disse rettet. Hvis du eksempelvis ønsker at få et billede af dig selv fjernet, bedes du sende linket til billedet til redaktionen med samt dit ønske om at billedet slettes fra vores arkiv.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet eller blokeret oplysninger om dig, uagtet at den generelle sletningsfrist endnu ikke er indtruffet.

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, med henblik på opfølgning af evt. retskrav, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over vores persondatapolitik og håndtering af cookies. Kan du henvende dig til:

Indblik.net
Kronprinsessegade 6, 1.
1306 København K
Telefon 70 70 11 55
redaktion@indblik.net

Eller du kan indgive din klage her: http://minecookies.org/klageinstans/

Ovenstående retningslinjer er hentet fra Minecookies.org. De er gennemskrevet og uddybet i henhold til håndteringen af cookies hos os.

Opdatering af privatlivs- og cookiepolitik
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.
I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Opdateret juli 2019.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password