Bliv medlem af Indblik.net

indblik-pris-intro

Indblik.net er et digitalt medie med en mission. Vi er din modvægt til det etablerede mediebillede. Vi leverer de vinkler og historier, du ikke finder andre steder. Vi værner om din frihed og tror på det produktive Danmark, der får hjulene til at køre rundt.

Det er en stor opgave, og vi kan – trods alt – ikke gøre det hele selv. Derfor inviterer vi dig med.

Bliv medlem af Indblik.net og:

Kom helt med ind i redaktionsrummet

På Indblik.net gør vi en dyd ud af at høre, hvad vores læsere har at sige. Derfor bliver du som medlem inviteret med til åbne redaktionsmøder og får fri mulighed for at komme med feedback og idéer til historier til vores redaktion. På den måde får du indflydelse på, hvad vi bringer og hvordan vi gør det. Vi tror på, at vi sammen kan skabe et bedre medie.

Vær med til spændende og lærerige medlemsmøder

Som medlem bliver du også inviteret til medlemsmøder, hvor du kan opleve folk med noget på hjerte og selv deltage i samtale og debat med andre medlemmer og de spændende gæster, vi får besøg af.

Få adgang til særligt indhold kun for medlemmer

På Indblik.net kan vi godt lide at give vores medlemmer noget ekstra. Derfor får du som medlem adgang til særligt indhold, som kun du og andre medlemmer kan se og læse. Vi arbejder hele tiden på at tilbyde vores nye medlemmer nyt, særligt indhold.

Få medlemsgave og merchandise

Når du bliver medlem af Indblik.net, får du tilsendt en særlig medlemsgave, der bl.a. indeholder noget fedt merchandise, som vi håber du kan få god brug af.

Støt en bastion i den danske medieverden

Måske vigtigst af alt:

Som medlem af Indblik.net er du med til at sørge for, at vi kan fortsætte vores journalistiske arbejde og levere modspil til et ellers ensrettet mediebillede. Det er simpelthen takket være vores medlemmer, at vi kan holde os i gang og i kampform.

Bliv medlem af Indblik.net for kun 89 kroner om måneden eller 890 kroner årligt. Første måned får du til 49 kroner.

NB: vores betalingssystem er lige på trapperne, men indtil da kan du godt blive medlem alligevel. Udfyld formularen på denne side, og så tager vi fat i dig hurtigst muligt og får oprettet et medlemskab til dig.

Tilmeld dig og bliv medlem i dag