fbpx

Anmeldelser på Indblik.net

Sagaen om et mishandlet erhverv

Landmand og cand.oecon. Bjarne Brønseruds bog, ’30 års miljøpolitik – en katastrofe’ er ikke opløftende, men tankevækkende læsning. Og man kan næsten ikke tro, at den er sand.

Anmeldelse - 4 ud af 6

Nærværende, men lidt for ukritisk ny grønlandsfilm

’Kampen om Grønland’ er aldeles glimrende som en film om politik i Grønland. Filmen halter lidt på sine egne præmisser, men er værd at se – og i øvrigt svær at anmelde.

Anmeldelse - 4 ud af 6

Marlene Wind halter i sin analyse om tribalisering

Professor Marlene Winds bog er mere debat end videnskab og undlader helt at forholde sig til tidens store indvandringsproblemer.

Anmeldelse - 3 ud af 6

Kort og godt modspil til tidsånden

Rasmus Ulstrup Larsen spidder verden af i dag med bogen ’Tidens tegn’. Det gør han effektivt og velovervejet, selvom hans bog skulle have været længere.

Anmeldelse - 4 ud af 6

Ny bog om Corydon er et usagligt smædeskrift

Det er en forfejlet bog i bredeste forstand, som Mikael Busch har skrevet. Alt for meget spekulation, alt for lidt nyt stof, alt for motiveret i forfatterens foragt.

Anmeldelse - 1 ud af 6

Klæder skaber folk i ny Elbæk-biografi

Morten Reimar kommer imponerende tæt på i sin historie om Uffe Elbæk. Det er en god bog, især hvis man godtager nogle spøjse narrative greb undervejs.

Anmeldelse - 5 ud af 6

Lykketofts erindringer blev en flad omgang

’Erindringer – Holdning og handling’ af Mogens Lykketoft mangler saft, kraft og ikke mindst nyheder. Mærkeligt, for det kunne ellers have været så godt.

Anmeldelse - 2 ud af 6

Pligtlæsning for alle beslutningstagere

Lars Tvede: ”Supertrends – 50 ting, du bør vide om fremtiden” er spændende og helt nødvendig læsning, hvis man vil forstå den teknologiske udvikling.

Anmeldelse - 4 ud af 6

Søren Pind kæmper videre – godt

Med ’Frie ord’ har Søren Pind begået en velskrevet og nærværende politisk erindringsbog. Dens største kvaliteter handler i øvrigt ikke om Lars Løkke eller Kristian Jensen.

Anmeldelse - 5 ud af 6

Sammensat svanesang for Søren Krarup

‘Dansk genmæle’ udgør afslutningen på Søren Krarups imponerende forfatterskab, oplyser forlaget. Det er en opsamling af gode tekster, men udvalget mangler fokus og perspektiv.

Anmeldelse - 3 ud af 6

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password