fbpx

Politisk ukorrekt professor mister sin stilling

Dr. Susan Crockfords forskning viser, at isbjørnene har det godt og ikke trues af klimaændringerne.

Af Kaj Mieritz, kaj@indblik.net

Dr. Susan Crockford har de sidste 15 år været adjungeret professor ved University of Victoria i Canada, men i maj i år afviste universitetet at forny kontakten med hende. Det var, et par måneder efter at hun udgav et studie med titlen ”The Polar Bear Catastrophe That Never Happened” – hvori hun dokumenterede, at der findes mellem 22.000 og 31.000 isbjørne i Arktis, i modsætning til den udbredte opfattelse at populationen af isbjørne var faldet til blot et par tusinde.

Susan Crockford er en meget brugt foredragsholder og debattør, ikke mindst på grund af sine studier i ”dog domestication”, altså hvordan man gør hunde tamme. Og University of Victoria har i høj grad støttet hende i arbejdet med at formidle denne viden. Men efter isbjørnestudiet ændrede universitetet holdning.

Susan Crockford mener, at universitetets ledelse har bøjet sig for udefra kommende pres – fordi hendes forskning modsiger klima-alarmisternes fortælling om, at klimaændringerne er ved at udrydde isbjørnene.

Dagbladet Washington Times har spurgt universitetet, hvorfor man ikke længere vil ansætte Susan Crockford, og den officielle forklaring er, at afslutningen af samarbejdet ikke skyldes isbjørnestudiet. Men der er ingen forklaring om, hvad årsagen så er.

Marc Morano har skrevet en bog med titlen ”The Politically Incorrect Guide to Climate Change”, og han siger til Washington Times, at Susan Crockfords eksempel desværre er blevet helt almindeligt i klimadebatten.

”Der er mange eksempler på, at prominente videnskabsfolk ”springer ud” som klima-skeptikere, når de er gået på pension,” siger han og fortsætter:

”Professor efter professor er blevet jaget, gjort tavse, censureret eller fyret for at udtale sig imod fortællingen om den menneskeskabte klimakrise. Budskabet til akademiske dissidenter i klimadiskussionen er igen og igen: Lad være med at udtale din skepsis eller risikér din karriere.”

Professor i økonomi på samme University of Victoria, som undsagde Susan Crockford, Cornelis van Kooten skriver i en e-mail til Washington Times:

”Jeg mener, at klimakrise-bevægelsen har påført den akademiske frihed betydelig skade, men klimabevægelsen er ikke alene: religion, race, køn, oprindelige folk, atomkraft, isbjørne, afskovning … Ethvert synspunkt på disse emner, som falder uden for konsensus, er tabu. Tænk blot på, hvordan fri tale er blevet fortrængt fra universiteter i det meste af den vestlige verden på grund af politisk korrekthed.”

Kilde: The defenestration of Dr. Crockford – Silencing dissent at the University of Victoria

Ubegrænset og gratis adgang til alle nyheder på Indblik.net

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ubegrænset og gratis adgang til alle nyheder på Indblik.net
Jeg accepterer, at Indblik.net må sende mig nyhedsbreve, og accepterer ligeledes Indblik.net's privatlivspolitik og brug af data.

4 kommentarer

 • Morten Reply

  22. oktober 2019 at

  Uhyggeligt!!!!😡

 • Politisk ukorrekt professor mister sin stilling – Klimarealisme.dk Reply

  23. oktober 2019 at

  […] Kaj Mieritz,  skriver i Indblik.dkLINK: […]

 • Henrik Holstein Reply

  25. oktober 2019 at

  Begrebet ‘politisk korrekthed’ er roden til meget ondt. ‘Politisk korrekthed’ betyder, at man skal sige det, der helst høres for tiden, i stedet for at sige det, man mener. Man skal forstille sig, og til tider lyve for ikke at blive ugleset. ‘Politisk korrekthed’ er en undskyldning for et meningstyranni, som for ti år siden ikke ville have været muligt.

 • Torstein Dehli Reply

  8. januar 2020 at

  Den kolde krig´s USSR / DDR berufsverbot, som vi næsten alle i vesten – kendte og afskyede, som noget af det værste siden Nazi -Tysklands KZ lejre – er nu genopstået i en ny og hidtil uset form. For nu ser vi vore egne – og ofte højt uddannede medborgere, udøve dette over for kolleger af anden observans, samt den befolkning, som er med til, at aflønne disse mennesker, som ofte er ansat i offentlige stillinger, hvor deres opgave burde være, at informere befolkningen reelt og ærligt om klodens sande tilstand.

  Men når de afsløres af tidligere, nu pensionerede kolleger, som påpeger fejl / eller måske bevidste fejl, som viser et usandt billede, så mødes disse af trusler, og forsøg på at lukke munden på dem, ofte ved udelukkelse i medier og andet. Det er uhyggeligt, at det vi troede var oplyste samfund, baseret på ærlighed og ordentlighed, er et skalkeskjul for magtsyge og andre uhyrligheder!

  Er det menneskeheden selv – og ikke natur og klima, der er ved at tage livet af sig selv?

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password