fbpx

Klimaøkonom om intelligent klimapolitik

Klimaøkonom og analysechef hos den borgerlige-liberale tænketank Cepos Otto Brøns-Petersen udbygger i disse videointerviews sine analyser: om CO2-prisen, om erhvervsstøtte, om politikernes manglende evne til at træffe rigtige beslutninger, om Danmark som skrækeksempel for andre lande, om lækageproblemet og om det tåbelige i at indføre afgift på flyrejser i Danmark.

Ubegrænset og gratis adgang til alle nyheder på Indblik.net

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ubegrænset og gratis adgang til alle nyheder på Indblik.net
Jeg accepterer, at Indblik.net må sende mig nyhedsbreve, og accepterer ligeledes Indblik.net's privatlivspolitik og brug af data.

1 kommentar

  • Nyhed | Intelligent klimapolitik: Findes den? - Indblik.net Reply

    29. august 2019 at

    […] Hvis man vil gøre noget for klimaet i stedet for at høste billige politiske points, findes der en vej at gå. Man skal lade de markedsøkonomiske kræfter løse problemet. Det gør man ved at sætte en pris på skadevirkningerne af CO2-udslippet og forlange, at CO2-udlederne betaler prisen. Sådan lyder budskabet fra Otto Brøns-Petersen, førende klimaøkonom og analysechef i Cepos — se Otto Brøns-Petersen svare på spørgsmål om intelligent klimapolitik i videointerviews med Indb… […]

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password