fbpx

Et retfærdigt skattesystem

De fleste i Danmark er enige om, at de bredeste skuldre skal bære de tungeste byrder — altså at de mest velhavende skal betale mere til de fælles goder end de fattigste. I dag betaler den rigeste ene procent 9,4% af alle skatter — og man kan diskutere, om det er den rigtige beskatning. Faktisk er der gode argumenter for, at fjerne topskatten, så de rigeste — og mange andre får lidt mere til andre ting end skat, f.eks til at sætte nye ting i gang og skabe nye arbejdspladser.

Ubegrænset og gratis adgang til alle nyheder på Indblik.net

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ubegrænset og gratis adgang til alle nyheder på Indblik.net
Jeg accepterer, at Indblik.net må sende mig nyhedsbreve, og accepterer ligeledes Indblik.net's privatlivspolitik og brug af data.

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password